vasárnap, január 01, 2012

Eltűnésem okai


Hát azt hiszem egyszer már írtam ilyet, úgy látszik én egy ilyen el-eltűnő tünemény vagyok:) és még a láthatatlan köpenyem is Harry-nél van:)
Na komolyra fordítva a szót, éltem a kis állástalan gyöngyfűzögetők életét, aztán egyszer csak jött egy telefon állás ajánlattal, mikor kellenék, hát persze, hogy azonnal. Hát így lett egy kicsit kevesebb szabadidőm, aztán még márciusban nézegettem a netet mit is kéne tanulnom, amíg nem találok vmi rendes munkát, megtaláltam a sulit jelentkeztem, hát és elkezdődött az is, aztán jött a gyakorlat, vizsga rinya és végül november végén levizsgáztam kiváló eredménnyel. Gondolhatjátok mennyi szabadidőm maradt, semmi, de meg van az eredménye a már régebb óta tartó tanulgatásoknak, jelentem természetgyógyász reflexológus ( is ) vagyok:), mert hát a természetgyógyászattal kapcsolatos tanulmányaimat már évekkel ezelőtt elkezdtem, de ez volt az első szakmai vizsgám:)
Azért a gyögyözést sem hagytam abba, fűzögettem szépen sorban a megrendeléseket, csak éppen a fotókkal nem tudtam foglalkozni, csak annyit, hogy lekaptam őket, és már huss nem is láttam őket többet. Most aztán van annyi képem, hogy csak győzzem formázgatni, és felpakolgatni, a közvetlen környezetemben vannak, akik látták őket élőben is:) Na Ők nem maradtak ki, csak Ti, akik a blogomból értesültetek az újdonságaimról, ennek most vége. Új évi fogadalom: x; felteszek minden elmaradt képet................

1 megjegyzés:

Susan írta...

Kiváncsian várjuk a fotókat.

Boldog Új évet neked!